2 Aralık 2009 Çarşamba

Mustafa Denizli En Çok Gençleri Düşünüyor!!


Valla seveni vardır, sevmeyeni vardır.Kimisi iyi hoca der kimisi kötü der ballı der.Benim kanaatim şu an Türkiye'de ki en iyi yerli hocadır. Beşiktaş'a daha iyisi gelmez..
Beğenen var beğenmeyen var eyvallah ama birşeyi kimse inkar edemez.
Bu hoca Beşiktaş'a yakışıyor. Gerek konuşmaları ile gerek duruşu ile yılalrdır özlemini çektigimiz bir kişilik. Bu anlamda herhalde kimsey ona birşey diyemez.
Baksanıza bütün medya hocamız ne diyecek diye ağzına bakıyorlar. Ne söylese gündem oluyor. Rakiplerin psikolojisini bozuyor. Çok zeki bir aydın olarak görüyorum kendisini.
Ertuğrul ile kıyaslayanlara kısa bir hatırlatma.


Sene 2007

F.Bahçe : 2 - Beşiktaş : 1
Liverpool :8 - Beşiktaş : 0
Beşiktaş : 1 - Sivas : 2

Sene 2009 iki kupanın gölgesinde

Trabzon :0 - Beşiktaş : 2
Beşiktaş :3 - F.Bahçe : 0
M.United :0 - Beşiktaş : 1
Sivas 0 - Beşiktaş : 1

Genç oyuncuya şans vermişti Ertuğrul hoca. Alsın şimdi onları Bursa'ya neden almıyor?Ne oldu o gençler. Mehmet Sedef'i bulsun alsın neredeyse.. Yahu bir Ertugrul Sağlam'ın aldıgı adamlara bakın. Birde Denizli'nin. Denizli alınca ekol oyuncu alıyor. Çocuklarımıza anlatacagız aldıgı adamları neredeyse. Bir Ernst vardı bir Ferrari vardı bir İsmail vardı diye. Fink'te geliyor.



''DENİZLİ GENÇLERE ÖNEM VERMİYOR '' BU KÜLLİYEN YALAN BİR SÖYLEM. DENİZLİ GELDİKTEN SONRA UZUN YILLAR SONRA BEŞİKTAŞ'I TUTAN GENÇ KARTALLAR OKULLARINA, SINIFLARINA BAŞLARI DİK BİR ŞEKİLDE GİDİYOR. ŞAMPİYONLUK DUYGUSUNU TADIYORLAR. EN ÇOK BAŞARIYA AÇ GENÇLER MUTLU OLUYOR SAYESİNDE.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder